I'm a survivor

Vilket väder det var igår! Soligt och varmt. Jättevarmt!
I mål kom jag fastän jag trodde jag skulle dö. Nangijala kändes inte avlägset. Som tur var stod övriga Girlsen och hejade på upploppet så jag vågade mig på lite gogging.

Över fem minuter bättre tid i år än ifjol!

Sen orkade jag inte gå nåt på Grönan som det var tänkt, så vi gick och åt på Vapiano istället, och det verkade som det var nog för oss allihopa.

Kroppen värker men hjärtat och själen är glad efter denna helg- precis som det ska vara. Nu är resesällskapet på någon loppis så jag slappar i sängen.

Gott så.

 

 


Kommentarer
Postat av: Malin B

Wow, duktiga Frida.
I värmen blir man ju slut utan att göra något men du bätttar på din tid. Imponerande.

Postat av: Ingela Carlstedt

Nu gav du mig en aha-upplevelse! Nästa år när jag springer Tjejmilen igen ska jag försöka förbättra MIN EGEN tid och inte tävla mot svägerskans tid som är typ 20 minuter bättre än min... Då blir ju allt mycket roligare! Tack för tipset och BRA JOBBAT! :)

Svar: Fint jag kunde ge ett omedvetet tips! Jag hade inte förväntat att förbättra mig alls så det var verkligen en överraskning-och en glad sådan! Ses på tjejmilen nästa år då! Eller förresten, helst före, nu är vi ju liksom i samma stad så jag får väl hänga på systern din någon gång och komma förbi :)
fridasfunderingar.blogg.se

2013-09-16 @ 23:59:14
Postat av: Ingela Carlstedt

Du är alltid hjärtligt välkommen förbi, med eller utan min syster! ;)

2013-09-24 @ 21:54:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback