Så var jag igång!

Efter en periods funderande har jag nu äntligen bestämt mig för att ge det här med bloggande en chans. Måste säga att det känns både spännande och skrämmande! Har länge läst andras bloggar, och många är ju riktiga hejare på det här med inredning och kåserier. Hittills har jag läst och fått inspiration av Kitchenbloom, Isa, Vicke, Spetsochsnor, Saravillfara och aldfridashem. Men det vet inte de om för jag har ännu inte vågat mig på att kommentera det som skrivits.

Är väldigt intresserad av detta med heminredning, men är nybörjare på precis allt. Ändå har vi bott i hus sedan 2003. Men, man lär sig eftersom. Idag tänkte jag dela med mig av min lilla toalett, som nyss fått en minimakeover då jag som mammaledig inte direkt badar i pengar.

Kakeldekoration
Snygga krukor och blommor
Annorlunda toalettrullehållare
Botero
Miniförvaring


Försökte mig på att måla kakelfogen, men det gick väl inte sådär jättebra. Hittade dock dessa extremt läckra kakeldekorationer samt den randiga krukan på Keramix.  

Kossan är helt enkelt en jättecool toalettrullehållare som jag hittade på en julmarknad för några år sedan när jag hade min "koperiod"

Av två billiga Boterovykort, lite svart A4-papper och en ram för 20 kr från Presenten gjordes en tavla som jag diggar massor. Gillar de bulliga formerna på både människorna och interiörerna på bilderna.

Till sist en väldigt smart förvaring i form av två Moppebyrå från IKEA. Rymmer tidningar, smink, hårborste och alla andra småprylar man samlar på sig. Dessutom otroligt lättstädat!


Ja, detta var alltså mitt premiärinlägg, då det förra var automatiskt genererat.

Dags att gå och lägga sig. Trodde detta skulle vara lätt och gå fort, men i och med att jag är nybörjare så har jag hållit på i nästan två timmar. A (läs min son på fem månader snart) kommer ju inte att sova alltför länge imorgon bitti, så det är bara att pallra sig till sängen och som nedvarvning läsa min nya Plazatidning som kom med posten idag.

Lev och må därute!


        

Kommentarer
Postat av: Karolina

Hej gumman.. vad trevligt att du börjat blogga. Snygga kakeldekorationer! kram!

2007-02-22 @ 06:12:09
Postat av: Eva

Det skulle vara du då som kan få mig att läsa bloggar, eller kanske din blogg. ja ja man lär sig nåt nytt varje dag. Mycket snygga kakeldekorationer. Kram

2007-02-22 @ 07:19:07
Postat av: Lillasyster

Vad fint och vad duktig du är=)! kram

2007-02-22 @ 08:49:34
Postat av: Madde

Frida det där gick väl allatiders. Du har verkligen fått det fint i erat badrum sen vi var hos er. :)Ser fram emot nya bloggar. Kramar Madde

2007-02-22 @ 09:12:56
Postat av: Fru Lejon

Vad ambitiöst med en blogg! Fast roligt då man kan ta del av ditt liv ännu mer. Urtjusigt kakel! Väldigt stilrent. Visst är det skoj med inredning?

2007-02-22 @ 09:46:08
Postat av: Mamma

Frida - du är bara så bra! Kul att du börjat blogga! Är som du vet i startgroparna själv men har inte vågat ta steget ännu. Kanske behöver jag lite hjälp!!!! för att komma igång då tekniken inte alltid fungerar för mig, och inte kan jag be pappa om hjälp heller!
Du är nu inlagd i min favoritlista..
Kram/ mamma

2007-02-22 @ 16:28:07
Postat av: Läna

Hejja frida!!! Du får tio poäng av norrlandsjuryn! :) kraaaaam!

2007-02-22 @ 17:40:19
Postat av: SvBG

Härligt Frida! Kul med en ny blogg att följa! :-D


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback