Besöksrekord!

Oj vad jag blev glad för alla besök igår. Hela 56 unika besökare hade hittat till min lilla del av cybervärlden. Misstänker att det har med "tåget" att göra. Inte tråkigt! Extra plus får de som kommenterat. Ni är bäst! :D

På min IKEA-resa för ca två veckor sedan inhandlades div saker till A:s blivande rum. Ingenting är monterat eller uppsatt än då han, de facto, inte fått tillgång till sitt rum än. Han huserar i en tillfällig lösning som sedan ska bli "gästrum". Oj, vad det lät posh!

Nåja. En liten grej har jag dock monterat. För det är så att någonting har invaderat vårt hem. De kallas för leksaker och finns precis överallt. Hittade denna smarta grej (har faktiskt sju till som ska få speciella platser sen) som jag monterade ihop själv. (OBS! Inte lätt). Så, varje kväll kan jag kasta ihop alla leksaker i denna och få en känsla av att ha städat. Jättebra!

image76

*******************************************************************

Sen måste jag bara tipsa om denna serie böcker. Inte nya alls, men jag ha precis börjat läsa om dem (för sisådär femtielfte gången i ordningen)
Margit Sandemos-Sagan om Isfolket. En varning bara! Börjar du läsa är det troligt att du blir fast. Det är ju bara 47böcker (eller 46 och en halv för du kan gärna hoppa över sista halvan)  att läsa så du måste vara beredd på att lägga ner lite tid. En släktsaga som tar sin början 1581 och in på 1900-talet mitt/slut. 

image77

"För många hundra år sedan vandrade Tengel den onde ut i ödemarken för att sälja sin själ till Satan.
Han blev stamfader till Isfolket.
Han lovades jordisk vinning mot att minst en av hans ättlingar skulle gå i tjänst hos Djävulen och utföra onda handlingar. Deras tecken skulle vara de kattgula ögonen, och de skulle besitta trolldomskrafter. Och en gång skulle det födas en, som ägde större övernaturlig förmåga än världen någonsin skådat.
Förbannelsen skulle vila över ätten, tills man fann platsen, där Tengel den onde grävt ner kitteln han använde, då han kokade häxbrygden som frammanade Mörkrets Furste.
Så säger legenden.
Om den är sann vet ingen."  (hämtad
härifrån)

Erkänn att det låter liiiite spännande?!

Kommentarer
Postat av: Anonym

ÅH, de där böckerna är beroendeframkallande!!! Tack för ikväll - lille A var verkligen i sitt ässe!!
Kram/Mamma

2007-04-11 @ 21:37:37
Postat av: saravillfara

Grattis till besöksrekordet, vad kul!!
Och visst är det förnämligt bra att kunna röja bort alla leksakerna enkelt ner i backar/lådor sådär - kanonbra är det, och fort går det!

Postat av: Maria

Det sägs att böckerna är sviiinbra.
Däremot ser omslagen lite fåniga ut. Därför har jag inte brytt mig om att läsa dom....(visst är jag inte lite kocko?)
Kanske får man ge dom en chans.....
Själv läser jag ÖSTERMALMSMORDEN av Lars Bill Lundholm....Spänning värre.....
Ska bli kul att få resten av dina ikeafynd!!!!
Kram!!

2007-04-11 @ 23:41:40
URL: http://www.mariakoden.blogg.se
Postat av: Thea

Man kan aldrig få nog av bra förvaring, snyggt!

Ha en bra torsdag.

2007-04-12 @ 10:17:21
URL: http://www.theasrum.blogg.se
Postat av: Fridasfunderingar

Mamma: Ja, det var han! och det är de! ;D
Sara och Thea: Nä, förvaring är inte att underskatta!
Maria: Jo, lite fåniga, men ändå bra. Du måste ju komma ihåg att omslagen gjordes förra århundradet liksom ;-) Testa och se om du gillar dem vetja! Hmmm....Östermalmsmorden. Hade jag inte hört talas om. Du får ge ett omdöme sen så kanske jag tar en tripp till bibblan (om jag är snål) eller bokaffären (om jag känner mig rik).
Alla: Kram på er! :D

2007-04-12 @ 17:30:57
URL: http://fridasfunderingar.blogg.se
Postat av: Familjen Karlsson

Håller med dig Isfolketserien kan man läsa om flera gånger:) Vill även rekomendera hennes fristående böcker i Sandemoserien. Däremot var jag inte så förtjust i Häxmästaren och Ljusets rike. Hälsningar från en annan Sandemo fantast!

2007-04-12 @ 19:16:38
URL: http://karlssondelacasa.blogg.se
Postat av: Familjen Karlsson

Hej igen, med fristående menar jag dem som tidigare var publicerade i veckotidningar typ "Hemmets journal och Allers" men som nu finns utgivna i pocket. Några titlar: Vargen och månen, Nyckeln, Häxor kan inte gråta m.fl. De brukar sälja dem billigt på Tradera.
Ha en trevlig kväll!

2007-04-12 @ 20:14:52
URL: http://karlssondelacasa.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback