Mattips(jo,det är faktiskt sant)

Tips från kocken (alltså inte jag utan Maken):
 
Dela varje kycklingfile så det blir två tunnare skivor
Ge smak med salt, peppar, grillkrydda och vitlökspulver.
Servera med Cantadous vitlök och örter.
 
To.Die.For!
 
 


Kommentarer
Postat av: Malin B

Mmmm! Det ser mumsigt ut!
Här blir det fiskpinnar i dag. Lite "komiskt" att det just denna dag då kom en FISKBIL här ute på landet och ville sälja färsk fisk.
Han påstod att fiskpinnar inte är fisk och visst är jag beredd att hålla med. Men i brist på annan fisk som jag inte kan tillaga så. Har kört rökt lax så många gånger nu så jag tänkte att omväxling förnöjer. Den där färska torsken och gösen som han ville sälja vet i tusan vad jag skulle ha gjort med? Rökt fisk köper jag dock gärna! =)

Svar: Min kompis Läna hade visst ett recept på fisk hade hon svarat dig så förhoppningsvis så får vi det framöver. :)
fridasfunderingar.blogg.se

Postat av: LenaJL

Till dig Frida säger jag tack för tipset, och till Malin, efter att ha läst hennes inlägg här före mig, säger jag;
Jag har bästa receptet på den lättaste fiskgrytan EVER! Sååå god, och snabbt! Typ som korv å makaroner fast 5-stjärningt! :)

Kram!
/L

Svar: Säger som SvBG: Vi vill ha receptet! :)
fridasfunderingar.blogg.se

2013-06-23 @ 21:30:40
Postat av: SvBG

Ser gott ut, Frida!

Och du Lena: Kläm fram receptet då!! ;-)

Svar: Det var mäkta gott! Dessutom håller jag med om att Läna bör klämma fram receptet. Eller åtminstonde skriva ner det.... ;)
fridasfunderingar.blogg.se

2013-06-25 @ 15:18:09
URL: http://www.svenbertilgrahn.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback